Animaties zijn HOT!

Werk nu samen met een freelance animator.

Een freelance animator biedt veel mogelijkheden en je behoudt je ‘vrijheid’ als ondernemer. In diverse branches neemt de vraag naar uitleganimatie’s toe. Als je in de webdesign, of reclame wereld zit, zul je de vraag al meermaals voorbij hebben zien komen. Voordat het kritische punt bereikt is, waar het winstgevend is om een animator fulltime in dienst te nemen, zul je met een freelance animator samen willen werken. Met Wannamation als animatie partner heb je de vaardigheden in huis die nodig zijn om aan de groeiende vraag naar graphische content zoals uitleganimaties gehoor te geven.

Flexibele partner die met je meedenkt.
Wellicht heb je een illustrator in dienst wiens illustraties geanimeerd moeten worden? Of misschien wil je ook het concept, de creatie en het ontwerp uitbesteden? Wij denken altijd met je mee en bieden een passende oplossing.

Met Wannamation heb je een betrouwbare en flexibele freelance animator partner in je netwerk. Nu kun ook jij gelijk beginnen met het aanbieden van grafische content zoals animaties, infographics, header, banner en logo design. Je hoeft niet meer te ‘wachten’ op een aanvraag maar kunt dit gelijk bij je producten aanbieden.

Wannamation is gespecialiseerd in allerlei soorten 2d animaties: 2D uitleganimaties / explanimations, 2D characteranimaties, 2D logo animaties, 2D reclame animaties etc. We werken met diverse software pakketten en we kunnen hierdoor veel verschillende stijlen aan. Ook  zijn wij flexibel ingesteld en bruisen we van de creativiteit. We hebben geen 9-5 mentaliteit. We komen graag eens langs voor een kennismaking en een goed kopje koffie!

 • Wij werken onafhankelijk, of white label.
 • Direct met de klant of uitsluitend met jou.
 • Wij passen ons aan, aan jouw organisatie.

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Jouw assortiment eenvoudig uitbreiden?

  Wil je ook animaties, infographics en andere graphische content aan jou assortiment toevoegen? Neem contact op en wij komen graag eens langs voor een kopje koffie en een kennismaking.

  Interresse? Vul het formulier hiernaast in!

  Freelance animator, uit;eganimaties. B2B animaties, content marketing