Animatie

Animatie laten maken

Een animatie voor uw bedrijf is bij voorbaat een geniaal plan!
Het is een perfecte manier om uw bedrijf, product of dienst, snel en eenvoudig duidelijk te maken.

Hoezo vraagt u?
Nou…

Een animatie is goed voor SEO

Ondanks dat zoekmachines de inhoud van uw video niet kunnen zien, blijven mensen die de video’s bekijken wel langer op uw pagina. Dit is goed voor uw page rank. Tevens zien zoekmachines wel dat u meerdere soorten content op uw website hebt staan, wat ook weer goed is voor uw ranking. Websites met video’s worden door Google beter gewaardeerd dan websites zonder. Voor video worden, net als bij artikelen, een aantal standaard onderdelen gebruikt bij de indexatie. De titel, beschrijving en tags en ook ondertiteling en reacties. Bij langere zoekopdrachten in Google, worden video’s ook als snippet opgenomen tussen de zoekresultaten. Wanneer uw titel van je video specifiek is, kom u hoger in de zoekresultaten.

Een animatie laat de persoonlijkheid van uw organisatie zien.

De persoonlijke kant van uw organisatie laten zien. Dat kan met video marketing. Ook geeft u de mogelijkheid om herkenbaarheid bij uw doelgroep te creëren, doordat uw bedrijf een gezicht krijgt.

Een animatie vergroot je doelgroep

We zijn niet allemaal hetzelfde; de een leest liever en de ander kijkt liever een video. Doordat u beiden geeft spreek u een groter publiek aan. Daarnaast worden video’s vaker gedeeld dan tekst. Hierdoor bereik u dus ook meer mensen.

Een animatie zorgt voor meer conversies en leads

Volgens Kissmetrics is de kans dat mensen uw product kopen na het zien van een productvideo 64%- 85% groter. U maakt het product tastbaar als U in een video uitlegt hoe uw product gebruikt wordt.

Een animatie vereenvoudigt complexe onderwerpen

Wanneer u als organisatie complexe producten of diensten aanbiedt, kunt u dit met tekst en foto’s proberen uit te leggen. Door dit te ondersteunen met beeld en geluid versterk u echter de boodschap en maakt u de boodschap duidelijker.

Waar plaats u uw animatie?

U kunt uw uitleganimatie op meerdere manieren inzetten. Op de werkvloer, tijdens een presentatie, of bij de klant aan tafel.
Natuurlijk kunt u uw uitleganimatie ook online zetten om zoveel mogelijk views te scoren. Plaats het bijvoorbeeld op:

Social media zoals Facebook en twitter
Video hosting sites zoals YouTube en Vimeo
Uw website

Ook kunt u ermee aan de slag in uw Online reclame campagne.

Laat uw animatie zien aan mensen die zoekwoorden uit uw branche gebruikt hebben.
Dan weet u zeker dat u de juiste mensen bereikt. Dit kunt u bijvoorbeeld doen op Facebook, en YouTube.

Wij helpen u hier graag mee!